torsdag 15 januari 2015

Vi seglar vidare...
Efter att vi har tillbringat ca tre år på Kanarieöarna, planerar vi nu att kasta loss och segla vidare mot Cap Verde och därefter förhoppningsvis mot Brasilien och norrut mot Tobago och Trinidad!  Just nu blåser det rejält, så vi avvaktar avseglaredag.
   Vi har trivts otroligt bra här. Alla öarna har fått besök av oss ett flertal gånger, utom El Hierro. Vi har haft fantastiska möten med andra seglare och lärt känna massor av nya trevliga vänner.
   Och denna fantastiska och storslagna natur! Vi har utnyttjat mycket av vår tid här genom vandringsutflykter tillsammans med andra vänner i bergen. Minst en mil, ibland två har det blivit. Efteråt känns det gott med en kall öl! Vi vill verkligen rekommendera Kanarieöarna för äventyr och rekreation. Här finns allt!

2 kommentarer:

Mattis och Pirjo sa...

Härligt att ni är på väg! Följer ert äventyr här på bloggen. Hälsningar Pirjo o Mattis /Gran Canaria

Gunilla Valdén sa...

Hej
Vi har sett er både i Charlotteville och här på Crown Point. Blev nyfikna på Stockholmsbåten o har läst delar av er blogg. Fantastisk resa ni gör. Vi är här på Tobago för första gången och här känner vi oss mycket välkomna o trygga med alla vänliga människor. Hade tänkt åka till Trinidad men har blivit avrådda då människorna inte är så trevliga o man blir lätt lurad. Vi vinkar från Store Bay o önskar fortsatt trevlig resa o kanske ser S/Y Sulamit i Stockholm/Gunilla o Ulf